Modele te kuzhinave 2018

DY rekomandime për ATA që përdorin një refroidisseur të shpërthimit në biznesin e pneu: harroje kuzhinierin që përshëndet picene me Duart e zhveshura: në picérythë që duhet të prodhojnë në Sasi Industriale, KY ROL është Deri te mikserat. Në varësi të llojit të matérialité ATO ndahen në tri lloje: në të cilën një shpatull dhe një Galerija që, secili i Lidhur me një Disk, rrotullohet në të njëjtën shpejtësi, por përballë të tjerëve Duke punuar Brumin. Me këtë lloj makine për Trazim Ju Mund të merrni përzierje voluminoze (si AJO për panettone), por në xhiro më të gjata. Tavolinat janě ATO ku Sende për tu zgjedhur dhe blerë nga konsumatorët. Tavolinat Mund të jenë në DRU ose Çelik (ose në të dyja materialet), por Gjithmonë kanë dritaret e pashmangshme nga të cilat Mund të zgjedhin pizza të gatshme ose shijen e konit të akullores. Në Rastin e shitësit së akullores në sallë përfshihen Gjithashtu kontejnerët e pashmangshëm metalikë për të ekspozuar shijet për shitje. Ekzistojnë sportelet e madhësive dhe kompozimeve të ndryshme bazuar në madhësinë dhe në hartën e dhomës. Edhe ATA që NUK kanë qenë kurrë në kuzhinë të një restoranti e dinë se NUK është si shtëpia e Tyre. Siç tregohet në foto, çdo pjatë në një restaurant është përgatitur në pllakat e këtyre kuzhinave Çeliku, inox.

Kuzhinat që, në varësi të madhësisë së dhomës, Mund të jenë një ose më shumë. Përveç gatimit, kuzhina profesionale janě të dedikuara për larjen e enëve dhe përbërësve. ATA, Natyrisht, JO ndryshe nga kuzhinat Tona në shtëpi, Gjithashtu kanë rafte për të ruajtur të gjitha llojetr e eneve. Në këtë Rast, sot Ristomanager Ju do të shqyrtojë Pajisjet më të përdorura në Restorante. Ne Tju cojmë pas kuintave të pjatave që shijoni në tavolinë. Kjo do të zbulojë teknologjinë që qëndron pas ushqimit. me zvogëlimin, duc sjellë temperaturën e produktit në + 3 ° C me ngrirje, e CILA shkakton temperaturën e produktit të bjerë në-18 ° C megjithatë, NUK ka rrezik që një refroidisseur me shpërthim Mund të ndikojë në vetitë organoleptike të produktit. Avionët e dhomave të gíshme pengojnë formimin e kristaleve të akullit në gjeneratat e ruajtura Aty. Në çdo Biznes Restorant, nga restoranti i peshkut në sallonin e akullores, këto paisje lejojnë ruajtjen e produkteve ushqimore. Në mënyrë që të eliminohen bakteret, armiqtë për shëndetin e klientit dhe për aktivitetin tuaj, rënësit e shpërthimit përdorin dhoma me Temperatura prej-45 ° C, në të cilat ushqehen në dy mënyra Mikseri Gjithashtu Lejon Brumin PICA të rritet në një mënyrë më të oksigjenuar falë lëvizjeve nga poshtë lart.

Author: Asa Elliott

Singer. Mancunian. Been on TV a bit

Share This Post On